Kreatív szolgáltatások

Reklámgrafika

Rendezvénye sikere elsődlegesen a küllemén múlik. Fontos, hogy megfelelő színvonalon közölje, ismertesse ötleteit, rendezvényét az érdeklődők, megrendelők felé.

Szakmailag képzett csapatunk biztosítja ön számára a következő szolgáltatásokat:

Arculattervezés

Arculattervezés

Személyes igényeit lefedő, tökéletes egységet képező, profi arculati elemek. Nincsenek csomagok, bármit választhat, amire vállalkozása igényt tart. A nyomtatott médiától kezdve a digitális világban történő megjelenésig.

Logótervezés

Logótervezés

A cége üzenetét hordozó, átgondolt és kifejező logó a legfontosabb alkotórésze az üzleti életben történő érvényesülésnek. Az általunk tervezett logóval fémjelzett névjegykártyájával bátran megjelenhet egy üzleti ebéden!

Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Vonzó, letisztult és felhasználóbarát honlapok. Kezelésük logikus és természetes. A design és funkcionalitás tökéletes harmóniája. Nálunk a grafikai tervezés és a weboldalkészítés is egy kézben van.

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés

Szórólap, brosúra, hirdetés, plakát, cégtábla, csomagolás, esküvői meghívó… Minden ami nyomtatva van! Gyorsan és esztétikusan, a grafikai tervezéstől a teljes nyomdai kivitelezésig. Az ötlettől a kész formáig!

Standépítés

Standépítés

Igazodva a megrendelő igényeihez, a legkorszerűbb anyagok és eszközök felhasználásával készítünk egyedi tervezésű standokat kiállításokra, promóciós kampányokra.

Helyszíndekoráció

Helyszíndekoráció

Komplex dekorációs szolgáltatásaink révén igényeinek megfelelően varázsoljuk át rendezvényhelyszínét.

Ön elképzeli, mi ECE-rűen megvalosítjuk!

 

Online szolgáltatások

A feszült és szoros piaci környezetben elengedhetetlen az online marketing mert elsődleges csatorna az ügyfélszerzésben és a vállalkozás piaci helyzetének megítélésében.

Segítségünk révén vállalkozásának weboldala több konverziót, szélesebb látogatottságot, nagyobb online láthatóságot eredményez.

 

Amikben jók vagyunk:

online marketing

social media

adwords

keresőoptimalizálás

versenytárs elemzés

konverzió bővítés

 

 

 

 

KREATÍV SZOLGÁLTATÁSOK ECE-RŰEN!

Ajánlatot kérek!